ENGLISH      03 6038 8314 (Khidmat Pelanggan)
Tiada item Papar Troli

Negaraku: Kepintaran Kreatif Melakar Tamadun (PBAKL 2017)Keghairahan kian terasa menjelang tibanya acara Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2017 (PBAKL). Bertempat di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur. Program yang berlangsung selama 10 hari bermula 28 April hingga 7 Mei ini bakal menyaksikan kehadiran jutaan pengunjung. Pada sesi kali ini, PBAKL muncul dengan tema Negaraku: Kepintaran Kreatif Melakar Tamadun.


Pelbagai jenis buku dan bahan bacaan boleh didapati di sini dengan promosi dan diskaun harga yang menarik di samping berpeluang bertemu dengan para penulis kesayangan anda. PBAKL ini pastinya akan melakarkan pengalaman yang bermakna buat anda sekeluarga.

Jutaan buku daripada pelbagai penerbit di Malaysia bakal menjemput anda untuk bersama-sama memeriahkan acara yang berpestij ini. Jadi, jangan ketinggalan, jumpa anda di sana!

Dapatkan Buku Kemilau Publika di PBAKL 2017
Bersempena dengan acara Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2017 (PBAKL) yang bakal membuka tirainya tidak lama lagi, jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan buku-buku terbitan Kemilau Publika Sdn Bhd.

Antara buku-buku yang menarik daripada penulis-penulis yang prolifik seperti; Allah Melarang Membodohkan Akal oleh Dr Rozaimi Ramle, Kenali Hadis Sahih, Doif dan Palsu oleh Ibnul Qayyim, Menolak Celaan Terhadap Ulamak oleh Ibnu Taimiyyah, Sirah Kehidupan Imam Bukhari oleh Al-Syeikh Abdul Salam al-Mubarakfuri, Saya Masih Cina oleh Ann Wan Seng dan banyak lagi.

Juga jangan lepaskan peluang untuk memiliki koleksi buku-buku berinspirasi Al-Marhum Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat. Mudah-mudahan buku terbitan Kemilau Publika, sesuai dengan para pembaca semua. Islam itu agama yang mudah dan sempurna dalam segenap aspek sesuai dengan tema kami iaitu Meluruskan Ketulenan Agama.

Anda boleh mendapatkan buku-buku kami dengan harga promosi dan diskaun yang sangat menjimatkan. Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah beramai-ramai ke PBAKL 2017.

Hubungi Kami

Kemilau Publika Sdn. Bhd.
No.22F, Jalan Bidara 8,
SU Mall, Saujana Utama 3,
47000 Selangor, MALAYSIA

03 6038 8314
03 6038 8341
011 5674 2989-WhatsApp
kemilaupublika@gmail.com

Jom! Ikuti Kami


Tetamu Kami

Kami mempunyai 30 tetamu sekarang ini