ENGLISH      03 6038 8314 (Khidmat Pelanggan)
Tiada item Papar Troli

Mengenai Kami


Kemilau Publika Sdn Bhd ditubuhkan pada 2009, sebuah syarikat penerbitan bercitrakan kreativiti dan prolifik demi menyahut gagasan masyarakat berilmu. Berbekalkan komitmen dan aspirasi yang tinggi, syarikat ini terus mara dengan menawarkan aneka bahan bacaan karya fundamental Islami. Kami mensasarkan kualiti bahan dan produk bacaan yang layak menyentuh khalayak, bahkan keluar dari lingkaran konvensi.

Dengan kesedaran "MENDEKATKAN ANDA PADA-NYA" telah memandu kami ke laman ini. Kami fokuskan gerak kerja sepenuhnya dalam bidang penerbitan dan penulisan. Bukan sekadar bercita-cita menerbitkan karya yang ditulis oleh pengarang yang berkapasiti dalam disiplin ilmu tertentu, malah kami mengorak selangkah dengan mempelbagaikan genre penulisan dari non-kreatif melangkaui kreatif.

Kami yakini dengan komitmen yang tinggi, optimis dan keikhlasan adalah aset utama bagi menerajui gagasan yang dipikul oleh setiap individu yang bernaung di bawah Kemilau Publika Sdn Bhd. Ke arah mencapai reputasi dan wibawa syarikat penerbitan alternatif di tanahair, kami sentiasa bersedia menongkah arus dan tekal berprinsip.

Hubungi Kami

Kemilau Publika Sdn. Bhd.
No.22F, Jalan Bidara 8,
SU Mall, Saujana Utama 3,
47000 Selangor, MALAYSIA

03 6038 8314
03 6038 8341
011 5973 8944-WhatsApp
kemilaupublika@gmail.com

Jom! Ikuti Kami


Tetamu Kami

Kami mempunyai 7 tetamu sekarang ini